Werkwijze

Hieronder vindt u onze werkwijze vanaf het moment dat de offerte getekend retour gekomen is.

A.

Wij komen op de afgesproken datum met  onze mobiele steenzagerij naar de afgesproken lokatie. Vaak zagen wij voordat het daadwerkelijke straten begint. De pallets met gezaagde stenen staan dan klaar en de passtukken worden langs de kanten gelegd en kunnen dan in een keer meegenomen worden in het straatwerk. Voor alle duidelijkheid:  het laatste gebeurt door uw medewerkers en niet door ons.

Wij vragen u rekening te houden met het volgende:

  • De stenen dienen klaar te staan (liefst op pallets)  op een makkelijk te bereiken, verharde lokatie i.v.m. de zwaarte (3.500kg.) en draaicirkel (lengte 6 meter, breedte 2,5 meter) van de mobiele zaagunit.
  • Er dienen voldoende  lege pallets klaar te staan (als de stenen op pallets staan 2, anders net zoveel als er pakken gezaagd worden).

B.

  1. Wij zagen de stenen in het door u gewenste formaat
  2. De gezaagde stenen worden weer op pallets gestapeld
  3. De volle pallets worden omwikkeld met folie
  4. De pallets worden door een van uw medewerkers verplaatst(*) (daarom hebben wij graag de naam en het mobiele tel.nr. van de uitvoerder ter plaatse)
  5. Nieuwe stenen worden bijgezet en dan beginnen we weer bij stap 1. U kunt er ook voor kiezen alle pallets direct klaar te zetten: zie voorbeeld stenen klaarzetten

(*) Indien het terrein voldoende groot is, kan er ook voor worden gekozen de te zagen pallets op 1 lijn te zetten; 2 pallets tegen elkaar en dan ongeveer 5 meter verder weer 2 pallets, etc.)

C.

Op het eind van de dag tellen wij de stenen, maken een werkbon en laten die indien mogelijk tekenen anders  informeren wij u over de aantallen per mail.